Μεταξύ των αγαπημένων του Instagram (για σένα μιλάω Byredo) και των success stories διαχρονικών εταιριών (η Gucci, με το Memoire d’une Odeur), αν ψάχνετε ένα άρωμα για να σας συνοδεύσει στις διακοπές των Χριστουγέννων αλλά και για όλο το νέο έτος, έχω να σας παρουσιάσω 6 διαφορετικές προτάσεις πολυτελείας, για εσάς ή για δώρο για τους φίλους σας.

Οι περιγραφές είναι από το Attica Beauty.

Ο αρωματοποιός Alberto Morillas συνέθεσε το unisex Gucci άρωμα, με την ονομασία MEMOIRE D’UNE ODEUR που αντανακλά αναμνήσεις του παρελθόντος και πολύ νοσταλγικές στιγμές.

Θα το βρείτε εδώ

Το Sì Passione Eau De Parfum από τον Giorgio Armani είναι ένα νέο γυναικείο άρωμα που περιέχει νέκταρ μαύρου φραγκοστάφυλου Jungle Essence, σε συνδυασμό με αχλάδι. Συνδυάζει την έντονη βανίλια με άνθη τριαντάφυλλου, ηλιοτρόπιου και γιασεμιού για να δημιουργήσει ένα αισθησιακό, φρουτώδες floral άρωμα.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ 

To άρωμα Super Cedar Eau De Parfum πήρε την ονομασία του από τα εξής συνθετικά:
Super: επίσημα, ένας τύπος προθέματος, από το Λατινικό super, που σημαίνει από πάνω, πέρα και εκφράζει υπεροχή στην ποιότητα, στον ύψιστο βαθμό, ανωτερότητα στην ιεραρχία. Στην καθομιλουμένη σημαίνει κάποιος ή κάτι που είναι ξεχωριστό, ανώτερο, εξαιρετικό.
Cedar: προέρχεται από το Λατινικό cedrus, ένα ψηλό δέντρο με οριζόντια κλαδιά, ενδημικό της Αφρικής, της Ασίας και της Αμερικής, το οποίο αναδίδει ένα άρωμα από ξερό ξύλο & αρτεμισία.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Το Libre Eau De Parfum είναι λουλουδάτο άρωμα με λεβάντα. Η αντίθεση μεταξύ του φλογερού αισθησιασμού του Μαροκινού άνθους πορτοκαλιάς και της ευθύτητας της Γαλλικής λεβάντας, σε έναν απρόσμενα θηλυκό συνδυασμό.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Η προσθήκη του πράσινου γάλβανου και των ήπιων μπουμπουκιών Cassis φέρνει την απαλή δροσερή φρεσκάδα του πρώιμου πέταλου και μια ελαφριά, υδρόβια σύνθεση στο άρωμα, σχεδιασμένη για να γιορτάζει την αυθεντικότητα, τη ζωτικότητα και την χαρούμενη ενέργεια των γυναικών. Η τουμπερόζα και το γιασεμί συνδυάζονται με τo αγιόκλιμα – ένα μοναδικό λουλούδι που ανακαλύφθηκε στη Νότια Ινδία για να δημιουργήσει ένα πλούσιο άρωμα που μας μεταφέρει σε έναν φανταστικό κήπο.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Bottega Veneta Illusione For Women Eau De Parfum, το νέο γυναικείο άρωμα του οίκου. Όταν η κάθε στιγμή αποκτά διάρκεια, περιτριγυρισμένη από φρέσκες λουλουδένιες και έντονες ξύλινες νότες, κάπου μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας

Μπορείτε να το βρείτε εδώ


Σχολιάστε